0

Gislaved stärker upp inför kvalet

gislaved

Med Simon Mitman till Borås, Stefan Thellberg till Grums och Erik Hjalmarsson till Asplöven så agerar sportgruppen i Gislaved genom att plocka in 3 nya spelare.

David Halvardsson är en rutinerad back på 35år med över 200 elitseriematchermed HV71 och Timrå och 150 allsvenska matcher med Rögle, Sundsvall och Nybro. David är spelklar tills dem två sista matcherna i serien för att sedan spela hela det negativa kvalet.

–          David har tränat med oss ett tag nu och både vi och han tycker det har sett väldigt bra ut, säger sportchefen Niklas Bjelke till klubbens hemsida.

Torbjörn Gustafsson är Gislaveds gamla lagkapten som var tvungen att lägga ner sin karriär ifjol på grund av en knäskada har nu efter två veckors träning beslutat sig för att hjälpa klubben i kvalet. Datum för när Torbjörn gör comeback är ej fastställt på grund av tillökning i familjen. Han kommer matchas in försiktigt i slutet av fortsättningsserien så hans knä håller i kvalet.

Anton Fogström är en finländsk liten speedkula beskrivs han som på Gislaveds hemsida. Han har spelat i finska andra ligan och Vasa Sport där har stått för 1mål+3assist på 7matcher men han har även varit utlånad till Klubben Red Ducks i finska 3e ligan där har stått för 2+3 på 2matcher. Anton är spelklar för Gislaved den 8 februari.

Artikeln är skriven av Jim Linderborg

 


Mikaela Gabrielson

Grundare Div1Hockey.se och Chefsredaktör. Kontakt: mikaela.gabrielson@div1hockey.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *