0

Silly-nytt

Häromdagen förlängde Falun kontraktet med poängsprutan Anders Lövdahl och idag kom nästa glädjande besked för klubben, lagets andra poängspruta Fredrik Näslund fortsätter även han ett år till. Tillsammans gjorde Lövdahl-Näslund 103 poäng den gångna säsongen. Viktigt för Falun som fått en riktigt bra start på silly-säsongen!

I Tranås har backen Jim Ivars valt att lägga skridskorna på hyllan efter 8 säsonger i klubben. Förutom Tranås representerade han även lag som Borås och Gislaved under sin karriär.

En annan trotjänare lägger också av och det är Nyköpings Fredrik Håkansson som totalt spelat 10 säsonger för klubben. Anledningen till att han lägger av är helt enkelt att tiden inte finns till längre. Förutom Nyköping har han representerat klubbar som Oskarshamn och Halmstad i allsvenskan och han har även testat på spel utomlands i Frankrike och Danmark.

Några förlängningar hittar vi även i Teg som förnyat sina kontrakt med anfallarna Zackarias Granlund, Johan Grönberg och Fredrik Sandström.


Mikaela Gabrielson

Grundare Div1Hockey.se och Chefsredaktör. Kontakt: mikaela.gabrielson@div1hockey.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *