0

Spelare fortsätter att lämna Arboga

arboga

Det är inte första gången den här säsongen en spelare väljer att bryta sitt kontrakt med Arboga. Totalt har nu 11 spelare valt att lämna klubben under säsongen.

Niclas Claesson, 20, är den senaste spelaren som nu väljer att lämna klubben. Niclas tyckte inte riktigt att han fick chansen att visa vad han gick för och såg ingen framtid i klubben. Totalt blev det bara 12 matcher för Arboga. Han tränar nu med Gnesta i division 2 men han har även intresse från andra klubbar.

Samtidigt har sidan även fått in uppgifter om att backen Alexander Forsman, 20, tränar med laget. Alexander har den här säsongen spelat 1 match för Kalix i A-serien.

Det är ingen tvekan om att Arboga har problem i föreningen och att klubben är påväg neråt. Från olika personer har jag hört att tränaren ska vara en av orsakerna till att spelare vill lämna, sen ska det även vara dåligt med material till spelare och liknande. Dessutom har vi redan berättat att klubben har en del skulder. Klubben har helt klart en hel del att jobba med om man ska hålla sig kvar i ettan och kunna bygga upp sitt rykte igen.

 


Mikaela Gabrielson

Grundare Div1Hockey.se och Chefsredaktör. Kontakt: mikaela.gabrielson@div1hockey.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *